A Nyelvforgató pálinka története

„ A képzelet az alkotás kezdete. Elképzeljük, amire vágyunk, azt akarjuk, amit elképzelünk, s végül megalkotjuk, amit akarunk.”
 George Bernard Shaw

A Nyelvforgató pálinka története

Gyümölcsfáink gyökerei Kazinczy földjéből táplálkoznak, abból a földből, melyen a nyelvújító olyan maradandó értéket alkotott, mint a kifejező, változatos, modern értelemben vett magyar nyelv. Otthona, Széphalom kincsei olyan erőt adtak számára, amellyel a reform kor legkiemelkedőbb személyiségévé válhatott. E vadregényes táj azonban nem csak az itt élő embereknek, hanem az itt növekvő anyatermészetnek is kincset ad. Míg Kazinczyt a reformkori gondolataival, addig vidékeinket a gazdag, élővilággal ajándékozta meg.

E csoda még ma is él, és a vállalkozásunk is részesévé vált. A vidék varázslatának köszönhetjük manufaktúránkat is. Kazinczy földje segítség nélkül is képes megérlelni gyümölcseinket, vegyszereket nem kell használnunk, így terményeink teljes mértékben bio növekmények. Tájunk csodájában mindenki részesedhet, csupán magába kell fogadnia a anyaföldünk ajándékait. Manufaktúránk ehhez kínál a vidékünkön előállított bio pálinkákat és gyümölcsleveket, hozzá, pedig a táj szépségét, a vidék csendességét.

Fogyassza bio pálinkáinkat! Tüzes vizeink Kazinczy földjéről származnak ezért magában hordozzák a nyelvforgatás mesterségét. Kóstolja meg és legyen részese ön is a varázslatnak!