A gyümölcsöket magas hőmérsékleten megsütjük, fűszerekkel ízesítjük, majd sterilizálással tartósítjuk.
Fogyasztása:
Hagyományos teaként: 2,5-3 dl forróvízzel leöntve illatos és ízletes gyümölcsteát kapunk, mely bármelyik évszakban megmelengeti a lelket.
Gyümölcstej, vagy turmix: 2,5-3 dl forró, vagy hideg tejjel elkeverve azonnal fogyasztható, de turmixolva igazi gyümölcsturmixot kapunk. Nyáron segít elviselni a meleget, télen pedig energiával tölt fel.
Jégkása vagy/és üdítő ital: A sült teát és némi jeget felöntünk szódavízzel és máris iható a kellemes üdítő, mely főleg nyári melegben esik jól.
Koktél: A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. Bármilyen koktélt képes „megbolondítani” és általa üdeség járja át az italt és fogyasztóját.