SÜLT TEA

A gyümölcsöket magas hőmérsékleten megsütjük, fűszerekkel ízesítjük, majd sterilizálással tartósítjuk.

Fogyasztása:

  • Hagyományos teaként: 2,5-3 dl forróvízzel leöntve illatos és ízletes gyümölcsteát kapunk, mely bármelyik évszakban megmelengeti a lelket.
  • Gyümölcstej, vagy turmix: 2,5-3 dl forró, vagy hideg tejjel elkeverve azonnal fogyasztható, de turmixolva igazi gyümölcsturmixot kapunk. Nyáron segít elviselni a meleget, télen pedig energiával tölt fel.
  • Jégkása vagy/és üdítő ital: A sült teát és némi jeget felöntünk szódavízzel és máris iható a kellemes üdítő, mely főleg nyári melegben esik jól.
  • Koktél: A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. Bármilyen koktélt képes „megbolondítani” és általa üdeség járja át az italt és fogyasztóját.