Van okunk hetvenkedni a 70-es „TISZTEK” miatt.

A biotechnológiával termesztett körtéből, szilvából és meggyből készült pálinkáink elixír kivonatai kapták a „TISZTEK ” – nevet.  A meglepő termékcsalád eleinte 60, de most már 70 fokos erősségben készül. A 0,375 literes palackokba töltött párlatok kiválóan alkalmasak arra, hogy meghazudtolják mindazokat, akik azt állítják, hogy 50 fok feltt elvész a gyümölcs igazi aromája. A 70 fok ne ijesszen meg senkit! A nagy erő arra késztet, hogy egyszerre csak kicsit tapasztaljuk meg, azaz apró kortyokban fogyasszuk, hogy a csöppnyi pálinka gyümölcsíz-cunamiját minél tovább érezhessük a szánkban. Ezt a technikát főleg a nők tudják tökéletesen alkalmazni. Nem véletlen hát, hogy elsőször a hölgyek körében lettek népszerűek a TISZTEK.