Tokaj-Hegyaljai Pezsgő

Igazi kuriózum született, ugyanis nem rég még ismeretlen volt Tokaj-Hegyalján a pezsgőkészítés művészete. Aztán okos emberek rájöttek arra, hogy ha már a legjobb pezsgőket a legjobb borokból lehet készíteni, akkor vétek Tokaj-Hegyalját pezsgő nélkül hagyni. Íme hát saját pezsgőnk, melynek alapjául a Sárgamuskotály szőlőből készült bor adja. Elnézést kérünk az édesszájúaktól, ugyanis minkét pezsgőnk a „száraz” kategóriát képviseli. De hogy mégse legyünk túl részrehajlóak, készítettünk egy száraz és egy extra száraz verziót is. És ha már a pezsgőről beszélünk, ne felejtsük el, hogy nem csak Szilveszter napján, hanem minden ünnepélyes alkalommal illendő a fogyasztása. A mellett, hogy finom, mint a bor, van egy megmagyarázhatatlan, de annál inkább tapasztalható lélekfrissítő és lelkesítő hatása.